29 Temmuz 2012 Pazar

Gizli Hayran


Hastalıklar bitince yine saçma salak olaylar hortlamaya başladı hayatımda. Valla güleyim mi ağlıyayım mı bilemiyorum. Telefon sapıklığından başlayayım önce. Normalde arayıp sövenini, "Hazal sen misin" diyenini, "Ben Hande yanlış numara" diyince " Hande de olur" diyenini çok gördüm. Hatta şu yazımda telefonda yaptığım bir tartışmadan bahsetmiştim. Ama bu sefer arayan kişi sürekli olarak"Sesini duymak istedim, seni seviyorum, sen beni sevmiyorsun ve tanımıyorsun, lütfen konuşalım" gibi şeyler söylüyor. Bugünde biri benim fotoğrafımla " Gizli Hayran" diye bir twitter hesabı açmış. Görünce ilk tepkim "N'oluyor lann" oldu. Şimdilik bu"gizli hayranlar" hakkında ne yapacağımı bilmiyorum ama şikayette bulunmayı, adliyeye falan başvurmayı düşünüyorum. Bir yandan da acıyorum yazık kimse artık kendi hesabıyla yazamıyor salak sapık şeylere başvuruyorlar. Ee siz ne düşünüyorsunuz canlarım?

14 yorum:

Özgür dedi ki...

İnternet alemi gibi hala güvenlik yönünden çok zayıf bir dünya da reel resimlerinizi, sosyal paylaşım sitelerinde en azından, paylaşmazsanız resimlerinizi kullanarak birileri bir şey yapamaz.
Olayın hukuksal boyutu vardır cezalandırırsınız belki o kişiyi ama şu da var, o resimler google amcada bulunmaya devam ediyor.
Sizin resminizle bir sayfa açılması masumane olabilir photoshop vasıtasıyla hiç masumane olmayan şeyler de yapılabilir. Dediğim gibi cezalandırılabilir ama resimler sitelerden kaldırılsa bile google'da bulunmaya devam ediyor.
Telefon sapığı kısmının önlemi de mahkeme kararı olabilir ama bence uğraşmaya bile değmez belki eğlenceli de olabilir telefondaki acizle dalga geçmek. Ama rahatsızlık boyutuna varırsa tabi yaptırımı olacaktır mutlaka...

Hande dedi ki...

İlk başlarda çok rahatsız oluyordum kişinin işi sapıklığa vurduğunu düşünüyordum ama sonra bu kişiyle irtibat geçip tepkimi belirttiğimde kişi fotoğrafımı silip amacının dikkatimi çekmek olduğunu söyledi sonra bir daha rahatsız etmedi. Telefon işine gelirsek, onu da gelen gizli aramalara kapattım. Yani lafın kısası artık rahatım. İlgin ve bilgilendirmelerin için sonsuz teşekkür ediyorum.

Adsız dedi ki...

Bendim..Bendim bunları yapan . Sen bana çok yakınken ben senden hep uzak duran sen bana arkadaşım derken sana aşık olan.. İlk tanıştığımızdan beri içimde e artık çıksın gitsin dedim. Sana birşeyleri söylesem de söylemesem de küsüz ve ayrı şehirlerdeyiz.. Hergün buluşşmaya çağırdığında gelmediğim için özür dilerim çünkü seni gördüğümde ölüyordum.. Felan felan ağzım çok laf yapmaz bilirsin bunları da herhangi bir karşılık beklemeden 'SUSTUKLARIN İÇİNDE BÜYÜR' yazısını gördükten sonra yazma gereği duydum.. Her dakikam seninle geçerken her dakika ölmekten bıktığım için.. Neyse çok uzattım SENİ SEVİYORUM sen sevsende sevmesen de .. M

Hande dedi ki...

Kim olduğunu hala bilmiyorum ki?

Adsız dedi ki...

Söylemeye cesaretim yok demekki

Hande dedi ki...

kendi kararın

Adsız dedi ki...

En ufak ipucundan bile atlayıp OHA SENMİYDİN dersin .. neyse zaten muhabbeti kestik zaten konuşmuyoruz Sen ne zaman yanına çağırsan ben utanıp gelmiyodum..Gelsem de yüzüne bile bakamıyodum..Sürekli senden kaçıyodum..Kazadan sonra da bidaha çok konuşmadık..Kim olduğumu anladın sen burda isim felan verme anladın..

Hande dedi ki...

Peki, anladım

Hande dedi ki...

Peki, anladım

Adsız dedi ki...

Bravo tepkini merak ediyordum.s

Hande dedi ki...

Tamam

Adsız dedi ki...

E bu kadar tepki vermeni bekliyodum zaten

Hande dedi ki...

Sevgilim var, bu konu hakkında daha fazla tepki vermek bana yakışmıyor. İyi günler.

Adsız dedi ki...

hepimmize hepimize sevgilinin olması ya da olmaması hiçbirşeyi değiştirmez herhangi bir karşılık bekleyerek söylemedm bunları :)